Rejestr zmian

27 stycznia 2015 09:28 10 lat temu

Przetargi: przetarg nieograniczony na dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Dodanie załącznika [zawiadomienie_cz_i.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Krzysztof Salczyński

27 stycznia 2015 09:26 10 lat temu

Przetargi: przetarg nieograniczony na dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Zmiana danych dokumentu. zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty (Dokument opublikowany)

Autor: Krzysztof Salczyński

12 stycznia 2015 13:44 11 lat temu

Przetargi: zapytanie ofertowe-dostawy pieczywa-o wartości szacunkowej poniżej 30tyś. euro

Usunięcie załącznika [pieczywo_zal_3_i_5_.xlsx] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Krzysztof Salczyński

12 stycznia 2015 13:44 11 lat temu

Przetargi: zapytanie ofertowe-dostawy pieczywa-o wartości szacunkowej poniżej 30tyś. euro

Dodanie załącznika [pieczywo_zal_3_i_5_.xls] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Krzysztof Salczyński

12 stycznia 2015 13:41 11 lat temu

Przetargi: zapytanie ofertowe-dostawy pieczywa-o wartości szacunkowej poniżej 30tyś. euro

Dodanie załącznika [pieczywo_zal_3_i_5_.xlsx] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Krzysztof Salczyński

12 stycznia 2015 13:40 11 lat temu

Przetargi: zapytanie ofertowe-dostawy pieczywa-o wartości szacunkowej poniżej 30tyś. euro

Dodanie załącznika [zapytanie_ofertowe_pieczywo.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Krzysztof Salczyński

12 stycznia 2015 13:40 11 lat temu

12 stycznia 2015 12:18 11 lat temu

12 stycznia 2015 12:18 11 lat temu

Przetargi: zapytanie ofertowe-dostawy różnych prod. spożywczych - o warości szacunkowej poniżej 30 tyś. euro

Dodanie załącznika [art_spozywcze_zalacznik_3_i_5.xls] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Krzysztof Salczyński

12 stycznia 2015 12:17 11 lat temu

Przetargi: zapytanie ofertowe-dostawy różnych prod. spożywczych - o warości szacunkowej poniżej 30 tyś. euro

Dodanie załącznika [zapytanie_ofertowe_spozywcze.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Krzysztof Salczyński

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 19254